Carolina - vår nya vd

Ny vd

Carolina Wistén är nytillträdd som vd för DONG Energy i Sverige. Hennes mål är att hjälpa DONG Energys kunder i omställningen till grön energi och öppna för ännu närmare kundrelationer. Här är hennes tre bästa tips inför hösten.

Carolina Wistén kom till DONG Energy 2011 för en tjänst inom försäljning och marknadsföring. Tidigare har hon jobbat drygt 15 år inom läkemedelsbranschen och drivit eget som konsult. Nu är målet att ta DONG Energy till nya höjder i omställningen från fossila till förnybara energikällor – och öppna för ännu närmare relationer med kunderna.

​​“Den gröna energiomställningen i Sverige är otroligt spännande, men kan också kännas ganska svår och komplex. Jag har alltid gillat utmaningen i att förstå varje enskild kunds speciella behov för att se hur vi tillsammans kan optimera deras verksamhet. Det handlar om hållbarhet och lönsamhet samtidigt. Där ska DONG Energy fortsätta vara en trygg samarbetspartner."

 

”Spännande tider”

Carolina menar att valet av grön energi kommer att bli ännu viktigare de närmsta åren, i och med att konsumenter inom alla branscher ställer högre krav på en tydlig klimat- och miljöpolicy.

​​“Det började med livsmedelsbranschen, där konsumenterna är villiga att betala mer för ”gröna” produkter från miljömedvetna företag. Nu ser vi samma utveckling i flera andra branscher där grönare varumärken har en stor fördel. Vi står inför spännande tider."

 

Carolinas 3 bästa tips i höst: